Ievads

— Ievads

Vēsture nekad nebūs pilnīgi apzināta, izpētīta un saprasta. Tā nemanāmi veidojas ik mirkli un ik brīdi mūsu pieredzei un atziņām klātu nāk, lai par pārliecību taptu.

Šajā portālā publicētie materiāli nepretendē uz visaptverošu Dunikas un Rucavas vēstures izklāstu- tas ir tikai pats sākums lielajai mūsu dzimtās puses vēstures atspoguļojumam elektroniskā formātā- katram brīvi un viegli pieejamā veidā, vienalga kurā brīdī un jebkurā pasaules malā.

Neesam nevienam notikumam ko cenzējuši vai politisku uzsvaru likuši, vienpusīgi traktējuši vai selektīvi parādījuši- pieminētos cilvēkus, notikumus, procesus nosaka vienīgi materiāla pieejamība.

Ikviens aicināts piedalīties šajā nebeidzamajā procesā sūtot savus materiālus- fotogrāfijas, videoierakstus, atmiņu un dzimtu stāstus.

Nākotnē publicēsim arī vēsturiskus apraksts, dzimtu stāstus, iedzīvotāju atmiņas

Tāpat lūgums precizēt jau publicētos materiālus. Ja Jums ir kas papildināms vai precizējams par kādu videomateriālu, bildi vai aprakstu- lūdzu rakstiet- Jūsu papildinājumi tiks publicēti

Piemēram- jau publicētā foto redzat, atpazīstat kādu nenosauktu cilvēku- tiek gaidīts Jūsu vēstījums par viņiem, par attēlā redzamo notikumu, māju, vietu- jau iepriekš pateicamies par atsaucību!

ikviens, kurš vēlas piedalīties vēstures apkopošanas un atspoguļošanas procesā- laipni aicināts.

Duvzare- Dunika- Rucava-

-cauri laikiem un notikumiem.

No Comments

Post A Comment